Bàsquet Ploms Salle Reus Club Bàsquet Salle Reus 2018  37è. Torneig Ramon Bosch - 12 hores minibàsquet
cat | esp
Gràcies! / Gracias!

#12horessallereus

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tothom que les va fer possibles.

Queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento a quienes las hicieron posibles.

http://www.cbsallereus.cat/gracies-2/ 

Us esperem en l'edició 38! Os esperamos en la edición 38!

5/5/2018 17:35
Horaris esmorzar i busos matí 1/5 - Horario desayuno y bus mañana 1/5

Horaris pel matí 1/5 d'esmorzars i bus cap a pabellons - Compte amb els horaris que demà estan MOLT AJUSTATS! Millor estar 5-10 minuts abans de l'hora al lloc.

Bona nit a tothom i a descansar per a la fase final!

Horarios para la mañana 1/5 de desayunos y bus hacia pabellones - Atención con los horarios que seran MUY AJUSTADOS!! Mejor estar 5-10 minutos antes en el sitio.

Buenas noches a todos y a descansar para la fase final!

 

Esmorzar dimarts 1/5-Desayuno martes 1/5

 

Bus Dimarts 1/5-Bus Martes 1/5

 

 

1/5/2018 00:07
INSTRUCCIONS PER AL DIA DE FINALS / INSTRUCCIONES PARA EL DÍA DE FINALES

Demà dia 1 de maig és el dia de les finals del Torneig, amb un total de 34 partits en 4 seus diferents, que es disputaran entre les 8:30 del matí i, aproximadament, les 11:30. Podeu consultar ja el quadre complet al web.

 

Per tal d'assegurar el mínim de problemes en el moviment de tants equips, us agrairíem que tinguéssiu en compte les següents indicacions:

 

 • En sortir del resort haureu de fer el check-out, per la qual cosa és important que tots els equips, però especialment aquells que juguen els seus partits a primera hora (8.30), estiguin preparats per a la sortida en els autobusos abans de les 8 en punt amb els seus equipatges llestos. Prepareu-los amb temps i no us oblideu de res!
 • Els autobusos de l'organització (Nika) traslladaran a cada equip a la seu on jugui el seu partit, i en acabar els encontres s'organitzaran busos per portar-los des de les diferents seus (pavellons CN Reus Ploms, Alberich i Casas i Ciutat de Reus) al Col·legi la Salle, on després de la disputa de la final de Mini Masculí A se celebrarà el lliurament de premis.
 • Al Col·legi La Salle, on s'espera que es concentrin la majoria dels equips cap al final del matí, s'habilitarà un espai perquè els/les participants puguin deixar els seus equipatges mentre acaba la competició.
 • Recordeu que, en acabar el lliurament de premis, s'habilitaran autobusos per que els qui ho desitgin puguin traslladar-se al Pavelló Olímpic Municipal (POM) per presenciar-hi la final de la Lliga Catalana ACB (Andorra-Barcelona).
 • Els qui es desplacin al POM podran deixar les seves pertinences al Col·legi La Salle per recollir-les posteriorment a l'acabar el partit i abans de tornar als seus llocs d'origen. Durant la tarda de demà hi haurà personal de l'organització en el Col·legi.
 • Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment, no dubteu a contactar amb el personal de l'organització (Jaume Bartolí i Ezequiel Bárcena) que pernocta amb vosaltres al resort.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió, i esperem que demà sigui un gran dia per posar punt i final amb la satisfacció de tots/es en aquesta 37a Edició del Torneig.

 


 

Mañana día 1 de mayo es el día de las finales del Torneo, con un total de 34 partidos en 4 sedes distintas, que se disputarán entre las 8:30 de la mañana y, aproximadamente, las 11:30. Podeis consultar ya el cuadro completo en la web.

 

Con el fin de asegurar el mínimo de problemas en el movimiento de tantos equipos, os agradeceríamos tuviérais en cuenta las siguientes indicaciones:

 

 • Al salir del resort tendréis que hacer el check-out, por lo que es importante que todos los equipos, pero especialmente aquellos que juegan sus partidos a primera hora (8:30), estén listos para la salida en los autobuses antes de las 8 en punto con sus equipajes listos. ¡Preparadlos con tiempo y no os olvidéis de nada!
 • Los autobuses de la organización (Nika) trasladarán a cada equipo a la sede en que juegue su partido, y al acabar los encuentros se organizarán buses para llevarlos desde las distintas sedes (pabellones CN Reus Ploms, Alberich i Casas y Ciutat de Reus) al Colegio La Salle, donde tras la disputa de la final de Mini Masculino A se celebrará la entrega de premios.
 • En el Colegio La Salle, donde se espera que se concentren la mayoría de los equipos hacia el final de la mañana, se habilitará un espacio para que los/las participantes puedan dejar sus equipajes mientras termina la competición.
 • Recordad que, al acabar la entrega de premios se habilitarán autobuses para que quienes lo deseen puedan trasladarse al Pabellón Olímpico Municipal (POM) para presenciar la final de la Lliga Catalana ACB (Andorra-Barcelona).
 • Quienes se desplacen al POM podrán dejar sus pertenencias en el Colegio La Salle para recogerlas posteriormente al terminar el partido y antes de volver a sus lugares de origen. Durante la tarde de mañana habrá personal de la organización en el Colegio.
 • Para cualquier duda, consulta o sugerencia, no dudéis en contactar con el personal de la organización (Jaume Bartolí y Ezequiel Bárcena) que pernocta con vosotros en el resort.

 

Muchas gracias por vuestra colaboración y comprensión, y esperemos que mañana sea un gran día para poner punto y final a satisfacción de todos/as en esta 37ª Edicion del Torneo.

30/4/2018 22:17
Horaris Sopar dilluns 30/4 - Horarios Cena lunes 30/4

Consulteu horaris sopar d'avui 30/4. Atenció alguns equips de la segona franja (21:00) amb l'arribada del bus, cal anar depressa per arribar a l'hora al torn de menjador.

Consultad horarios cena hoy 30/4. Atención algunos equips de la segunda franja (21:00) con la llegada del bus, ir rápidos para llegar a la hora al turno de comedor.

 

Sopar dilluns 30/4-Cena lunes 30/4

30/4/2018 14:41
Pavelló Polilleuger Ciutat de Reus / Pabellón ligero Ciutat de Reus
30/4/2018 13:39
Bus dilluns 30/4 Nit - Buses lunes 30/4 Noche

Consulteu horaris. Consultad horarios.

(La capçalera del document no diu dilluns 30/4, però el document és correcte. El título del documento no dice lunes 30/4, pero el documento es el correcto)

 

Bus Dilluns 30/4-Bus Lunes 30/4

30/4/2018 13:31
Bus diumenge nit 29/4 - Bus domingo noche 29/4

Consulteu horaris. Consultad horarios.

 

Bus diumenge 29/4-Bus Domingo 29/4

29/4/2018 17:42
Sopar 29-4 i Esmorzar 30-4 / Cena 29-4 i Desayuno 30-4

Últimes versions actualitzades del sopar d'avui 29/4 i esmorzar demà 30/4.

Últimas versiones actualizadas para la cena de hoy 29/4 y el desayuno de mañana 30/4

 

Sopar diumenge 29/4-Cena domingo 29/4

 

Esmorzar dilluns 30/4-Desayuno Lunes 30/4

 

 

29/4/2018 15:04
Canvis de partits per pluja / Cambios de partidos por lluvia

Els partits en pistes exteriors a la Salle, Salle3 (ext) i Salle4(ext) de la tarda del diumenge 29/4 es traslladen al Pavelló Polilleuger Alberich i Cases:

 

29/4/2018 13:15
Horari Busos / Horario Buses

Consulteu els horaris dels busos entre Resort i pistes

Consultad los horarios entre Resort y pistas

 

Horaris del servei de bus entre el Resort i les pistes. Vigileu i comproveu els horaris entre bus i esmorzars!

Horarios del servicio de bus entre el Resort y las pistas. Vigilad y verificad los horarios entre bus y desayunos!

 

 

Diumenge 29/4 matí - Domingo 29/4 mañana

 

 

 

Diumenge 29/4 nit - Domingo 29/4 noche

 

28/4/2018 17:38
Horaris Esmorzars i Sopars Resort / Horarios Desayunos y Cenas Resort

Consulteu els horaris esmorzars i sopars al Resort distribuïts en franges horàries

Consultad los horarios de desayunos y cenas en el Resort distribuidos en franjas horarias

 

Cada equip ha d'accedir sencer al buffet del Resort a l'hora indicada. En la porta se'ls demanarà el nom de l'equip per poder entrar. Els torns per menjar són d'un màxim de 45 minuts. Vigileu els horaris del bus.

Los equipos accederan al buffet del Resort con todos los integrantes. En la puerta se les pedirá el nombre del equipo para poder entrar. Lor turnos de comida son de un máximo de 45 minutos. Vigilad los horarios de bus.

 

 

Sopar dissabte 28/4-Cena Sábado 28/4

 

 

Esmorzar diumenge 29/4-Desayuno Domingo 29/4

 

 

Sopar diumenge 29/4-Cena Domingo 29/4

 

 

Esmorzar dilluns 30/4-Desayuno Lunes 30/4

 

28/4/2018 14:51
30 d'abril: xerrada amb convidat de luxe

 


 

Aquest proper dilluns dia 30 d'abril, i en el marc del Torneig, els i les participants tindran l'oportunitat de compartir una estona amb un convidat de luxe, l'ara entrenador i ex-jugador de bàsquet Berni Álvarez.

 

En Berni va néixer a Reus l'any 1971, i els seus inicis al món del bàsquet van ser si més no curiosos, ja que no va començar a practicar-lo fins els 14 anys. Fins llavors, semblava que era el futbol l'esport que més l'atreia, però com ha passat tants altres cops, tan bon punt va tastar la pilota taronja va caure encisat pel nostre esport de la cistella.

 

Els inicis de la seva carrera com a jugador van ser a Tarragona, concretament al planter de La Salle Tarragona, on aviat va destacar sobre tot per la característica que més el distingiria al llarg dels anys: el seu priviegiat tir, especialment des de la línia de tres punts.

 

Amb posterioritat va passar a formar part dels equips base del CB Tarragona, on va arribar a jugar a la que llavors es denominava Primera Divisió. Després va militar al Pamesa València al llarg de sis temporades, la primera d'elles a Lliga EBA. Amb aquell equip va assolir l'ascens a ACB la temporada 1995/96, categoria en què va debutar amb 25 anys. La temporada 2001/02 va fitxar pel CB Lleida, on va jugar tres temporades, sempre a Lliga ACB. De fet, en la seva primera temporada a la màxima categoria i amb en Berni a les seves files i com a protagonista destacat, l'equip lleidatà va aconseguir la notable fita d'arribar al playoff pel títol.

 

Va tornar al CBT de Lliga LEB la temporada 2004/05, i amb només una pausa per tornar a Lleida la temporada 2007/8, hi va acabar la seva carrera com a jugador la temporada 2009/10.

 

Al llarg de la seva carrera, en Berni ha aconseguit el títol de la Copa del Rei amb el València (1998) i un sotscampionat a la mateixa competició (2000). També va ser sotscampió de la Recopa d'Europa l'any 1999.

 

Ha estat internacional amb la selecció espanyola que va participar a la Universiada de 1999, on va guanyar la medalla de bronze.

 

En l'actualitat, i des de fa diverses temporades, és l'entrenador del primer equip del CB Tarragona.

 

Agraïm al Berni la seva disponibilitat i que ens faci l'honor de compartir aquesta estona amb els nens i nenes participants al nostre torneig.

28/4/2018 11:17
Horaris Dinars / Horarios Comidas
27/4/2018 18:45
Zappa Impact primera nit al Resort / Zappa Impact primera noche en el Resort

Zappa Impact

26/4/2018 00:28
Entrades gratuïtes Final Lliga Catalana / Entradas gratuitas Final Lliga Catalana

 

Tots els participants a la 37 edició de les XII HORES MINIBASQUET LA SALLE REUS - Torneig Germà Ramon Bosch, tindràn entrada gratuïta a la FINAL DE LA LLIGA CATALANA ACB, entre els equips FC BARCELONA LASSA i BC MORABANC ANDORRA que tindrà lloc al Pavelló Olímpic de Reus el dimarts 01.05 a les 12.30 h.

L´organització del Torneig posarà a disposició de tots els participants un servei de bus, per tal de que una vegada feta l'entrega de premis a La Salle (11,45 h), puguin anar de manera gratuïta al pavelló olímpic.

El partit serà retransmès per TV3, i a la mitja part del partit, una representació de cada equip sortirà al mig de la pista per rebre el reconeixement de tot el públic.

Els acompanyants poden adquirir l'entrada a la web www.ticketea.com a un preu unic de 12 eur.

 

 

 


 

 

 

Todos los participantes en la 37 edición de las XII HORES MINIBASQUET LA SALLE REUS - Torneig Germà Ramon Bosch, tendrán entrada gratuita a la FINAL DE LA LIGA CATALANA ACB, entre los equipos FC BARCELONA LASSA i BC MORABANC ANDORRA que tendrá lugar en el pabellón Olímpico de Reus el martes 01.05 a las 12,30 h.

La organizacion del Torneo pondrá a disposición de todos los participantes un servicio de bus, para que una vez realizada la entrega de premios en La Salle (11,45 h), puedan acudir de manera gratuita al pabellón olímpico.

El partido será transmitido por TV3, y en la media parte del encuentro, una representación de cada equipo saldrá al medio de la pista para recibir el reconocimiento de todo el público.

Los acompañantes pueden adquirir la entrada en la web www.ticketea.com a un precio único de 12 eur.

 

24/4/2018 20:51
CB Grup Barna a les 12 hores
CB Grup Barna vindrà a jugar al torneig de minibàsquet 12 hores. Benvinguts!! CB Grup Barna vendrá a jugar al torneo de minibásket 12 hores. Bienvenidos!!

 

27/3/2018 19:28
UE Claret a les 12 hores
UE Claret vindrà a jugar al torneig de minibàsquet 12 hores. Benvinguts!! UE Claret vendrá a jugar al torneo de minibásket 12 hores. Bienvenidos!!

 

27/3/2018 19:19
Lluïsos de Gràcia a les 12 hores
Lluïsos de Gràcia vindrà a jugar al torneig de minibàsquet 12 hores. Benvinguts!! Lluïsos de Gràcia vendrá a jugar al torneo de minibásket 12 hores. Bienvenidos!!

 

27/3/2018 19:08
Stadium Casablanca a les 12 hores / Stadium Casablanca en las 12 hores
Stadium Casablanca tornarà a jugar al torneig de minibàsquet 12 hores. Benvinguts de nou!! Stadium Casablanca volverá a jugar al torneo de minibásket 12 hores. Bienvenidos de nuevo!!

 

27/3/2018 18:48
Club Bàsquet Balaguer a les 12 hores
El Club Bàsquet Balaguer vindrà a jugar al torneig de minibàsquet 12 hores. Benvinguts!! El Club Bàsquet Balaguer vendrá a jugar al torneo de minibásket 12 hores. Bienvenidos!!

 

27/3/2018 18:39
Escola Joviat Manresa a les 12 hores
L'Escola Joviat de Manresa vindrà a jugar al torneig de minibàsquet. Benvinguts!! La Escola Joviat de Manresa vendrá a jugar al torneo de minibásket. Bienvenidos!!

 

27/3/2018 18:31
Imatges Resort Acompanyants / Imágenes Resort Acompañantes
7/3/2018 23:33
CE Joventut L'Hospitalet a les 12 hores
El Club Esportiu Joventut de l'Hospitalet vindrà a jugar al torneig de minibàsquet. Benvinguts de nou!! El Club Esportiu Joventut de l'Hospitalet vendrá a jugar al torneo de minibásket. Bienvenidos de nuevo!!

 

7/3/2018 23:16
Jac Sants novament amb nosaltres / Jac Sants de nuevo con nosotros
El Club de bàsquet de la ciutat de Barcelona, Jac Sants, ens tornarà a acompanyar en l'edició d'enguany del torneig. Benvinguts de nou!! El Club de básket de la ciudad de Barcelona, Jac Sants, volverá a acompañarnos en la edición de este año del torneo. Bienvenidos de nuevo!!

 

24/2/2018 16:45
Reserves Pares i acompanyants / Reservas Padres y acompañantes

En aquesta edició del torneig oferim un nou servei d'allotjament per a Pares i acompanyants en el complex Cambrils Park Sport Village. Tota la informació, imatges, preus i reserves en la nostra web.

En la actual edición del torneo ofrecemos un servicio nuevo de alojamiento para Padres y acompañantes en el complejo Cambrils Park Sport Village. Toda la información, imágenes, precios y reservas en nuestra web.

16/2/2018 21:13
Basket Alta Ribagorza participarà a les 12hores

Basket Alta Ribagorza estarà amb nosaltres jugant en l'edició 2018 del torneig amb 4 equips: dos a competició mini B, un femení i un masculí, i dos més a premini, també femení i masculí.

Molta sort als tres!

Basket Alta Ribagorza estará con nosotros jugando en la edición 2018 del torneo con 4 equipos: dos en competición mini B, uno femenino y uno masculino, y dos más en premini, también femenino i masculino.

Mucha suerte a los tres!

Basket Alta Ribagorza

 

10/2/2018 22:21
Joventut de Badalona en les 12hores / Joventut de Badalona en las 12hores
Joventut de Badalona

El Joventut de Badalona participarà en l'edició d'enguany del torneig amb dos equips: un en la categoria mini (aleví) A femení i l'altre en mini A masculí.

Molta sort als dos!

El Joventut de Badalona participará en la edición de este año del torneo con dos equipos: uno en categoría femenina mini (alevín) A y otro en masculino mini A.

Mucha suerte a los dos!

 

10/2/2018 20:37
Entrada al parc Ferrari Land / Entrada al parque Ferrari Land

Una altra novetat de les 12 hores 2018 / Otra novedad de las 12 horas 2018

El torneig d'enguany inclou l'entrada al Parc Ferrari Land de PortAventura World. Així el dia 30/4 aturarem la competició i anirem al Parc. Després, per la tarda reprendrem la competició.

Visiteu la web de Ferrari Land per veure les seves fantàstiques atraccions.

El torneo de este año incluye entrada al Parque Ferrari Land de PortAventura World. El dia 30/4 pararemos la competición para ir al parque. Después, por la tarde seguiremos con los partidos.

Visitad la web de Ferrari Land para ver sus fantásticas atracciones.

https://www.portaventuraworld.com/ca/ferrari-land

21/1/2018 20:38
Nou Resort hoteler per a l'allotjament / Nuevo Resort para alojamiento

Novetat edició 2018: presentem el nou servei d'allotjament Cambrils Park Family Resort amb unes instal·lacions espectaculars.

Novedad edción 2018: presentamos el nuevo servició de alojamiento Cambrils Park Family Resort com unas instalaciones epectaculares.

https://familyresort.cambrilspark.com/

Anirem descobrint més novetats!!

15/1/2018 20:21
Nova edició del torneig '12 hores de minibàsquet'

Ja hem començat a treballar pel torneig #12horessallereus 2018. Estem construint un torneig renovat amb noves caraterístiques. Les anirem exposant en aquesta web. Visiteu-la sovint!

Ya hemos empezado a trabajar en el torneo #12horessaleereus 2018. Estamos construyendo un nuevo torneo renovado con características nuevas. Las iremos mostrando en esta web. Visatadla a menudo!

12horessallereus

15/1/2018 18:37
...+5   ...+10   totes   
Instagram   #12horessallereus
Twitter   @12hsallereus
Facebook
CB Salle Reus -