Bàsquet Ploms Salle Reus Club Bàsquet Salle Reus 2020  39è. Torneig Ramon Bosch - 12 hores minibàsquet
cat | esp
Anul·lació Torneig 12 hores 2020 / Anulación torneo 12 hores 2020

Benvolguts/des,

 

en vista de les circumstàncies sanitàries i socials actuals i la previsió que l'estat d'alarma decretat seguirà fins ben avançat el més d'abril, lamentem comunicar que l'edició d'enguany del torneig de minibàsquet 12 hores queda anul·lada.

 

Progressivament, s'aniran fent les corresponents devolucions de les quotes avançades en concepte de reserves d'inscripció per part dels equips i de places d'hotel per part de familiars. Rebreu un correu en aquest sentit.

 

Us volem agrair, una vegada més, la confiança que ens demostreu assistint al torneig i us esperem en la propera edició.

 

 

 

Apreciados/as,

 

en vista de las actuales circunstancias sanitarias y sociales y la previsión que el estado de alarma decretado se prolonagará hasta mitad del mes, lamentamos comunicar que la edición de este año del torneo de minibásquet 12 hores queda anulada.

 

Progresivamente, se iran haciendo las correspondientes devoluciones de las cuotas avanzadas en concepto de reserva de inscripción al torneo por parte de los equipos y de plazas de hotel por parte de familiares. Recibireis un correu informativo.

 

Os reiteramos nuestro agradecimiento por la confianza que nos demostrais asistiendo al torneo y os esperamos en la próxima edición.

 

Equip organitzador torneig 12 hores minibàsquet Salle Reus.

4/4/2020 12:24
39à edició XII hores minbàsquet / 39a edición XII horas minibásquet

La nova edició del torneig Ramon Bosch - 12 hores de minibàsquet ha començat a caminar. Ho estem preparant tot per tenir-ho tot a punt pels dies 1, 2 i 3 de maig d'enguany.

 

La nueva edición del torneo Ramon Bosch - 12 hores de minibásquet ha empezado a andar. Estamos trabajando para tenerlo todo a punto para los días 1, 2 y 3 de mayo de este año.

 

XII hores Salle Reus

31/12/2019 19:14
...+5   ...+10   totes   
Instagram   #12horessallereus
Twitter   @12hsallereus
Facebook
CB Salle Reus -